top of page

Angola jako první země zakazuje islám a muslimy.

Podle angolské ministryně kultury Rosy Cruz e Silvy "proces legalizace islámu nebyl schválen ministerstvem spravedlnosti a lidských práv, jejich mešity budou až do odvolání uzavřeny". Angolský prezident José Eduardo dos Santos mezitím prohlásil: "Je to definitivní konec islámského vlivu v naší zemi."

Zprávy o zákazu byly vyvolány, když se angolský ministr kultury nechal slyšet, že islám neprošel v zemi povinným registračním procesem. Angolská vláda začala bourat všechny stavby, které byly postaveny bez řádné dokumentace, plánování, postupu atd. Některé z těchto staveb zahrnovaly i náboženské svatyně.

O Angole:

Angola je země na západním středním pobřeží Jihoafrické republiky. Angola má obrovské zásoby nerostných surovin a ropy a její ekonomika patří k nejrychleji rostoucím na světě. Angola je také jedním z hlavních afrických producentů ropy.

Nyní byl ve světě zahájen zákaz islamismu. Odvážný krok vlády tak malé země, jako je Angola, musíme přivítat. Země jako Amerika, evropské země, Indie atd. se musí od Angoly poučit a následovat ji.

Myšlenka islamismu slouží lidstvu pouze k válce, zločinu, teroru, nenávisti atd. Tato myšlenka je proti lidem a také proti ženám. Svět ji již dlouho relativizuje. Nyní nastal čas jednat.

Nishant Karna

Autor tohoto článku je učitel v Dillí.

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Bavorovy poznámky

©2022 od Bavorovy poznámky. Vytvořeno pomocí Wix.com

bottom of page