top of page

"Levice" je pro naši zemi "větším nebezpečím" než Rusko a Čína - prezident Trump cestou na dnešní soud v New Yorku hází pravdivé bomby (VIDEO)

By Jim Hoft May. 9, 2024

Prezident Trump si ve čtvrtek ráno cestou k soudu v newyorském procesu s Alvinem Braggem a Juanem Merchanem udělal čas na rozhovor se svými příznivci.

Prezidenta Trumpa dnes doprovázel floridský senátor Rick Scott, který se k němu připojil v soudní síni.

Prezident Trump se poprvé zastyděl za americké Židy, že volí demokraty, a to po bezprecedentních útocích krajní levice v posledních týdnech v kampusech po celých Spojených státech.

Připomeňme, že prezident Trump jako první prezident USA v historii dokončil mírové dohody mezi Izraelem a několika muslimskými státy označené jako Abrahámovy dohody.

Trump pak upustil pravdivou bombu, která je zřejmá každému, kdo dává pozor: krajní levice je dnes pro zemi "větším nebezpečím" než Rusko nebo Čína.

Prezident Donald Trump: Děkuji vám mnohokrát. To, co Biden dělá ve vztahu k Izraeli, je ostudné. Pokud někdo z Židů volil Joea Bidena, měl by se stydět. Naprosto opustil Izrael a nikdo tomu nemůže uvěřit. Asi z toho má dobrý pocit, protože to udělal jako politické rozhodnutí. Je třeba udělat správné rozhodnutí, ne politické rozhodnutí. Ale on udělal velmi špatnou věc. Chci vám jen sdělit, že jsme právě podali důležitý návrh na odvolací oddělení týkající se naprosto protiústavního příkazu mlčet, kdy s vámi v podstatě nesmím mluvit o ničem podstatném, co se v případu děje. A v případu se děje mnoho dobrých věcí. Neměl být podán. Dnes ráno se sešli nejlepší právní vědci v zemi. Je to frankensteinovský případ. Vzali mrtvý přestupek. Připojili ho k mrtvému údajnému federálnímu trestnému činu a oživili ho.
Mnozí z nás jsou ohromeni, když sledují, jak to vlastně jde k soudu, protože to není rozpoznatelný zločin, který by kdokoli z nás viděl. Je to Jonathan Turley. Dělám to už 60 let a nechápu, z jakého trestného činu je obviněn. Nikdo tomu nerozumí. Já ten zločin prostě nechápu. Neexistuje žádný důkaz o jakémkoli trestném činu. Je to ostuda. To je Alan Dershowitz. A to jsou lidé, kteří říkají své názory. Nejsou pro mě. Jsou pro spravedlnost. Tohle je další. Tohle nemá v americké historii obdoby. Teprve se zoufalstvím prezidenta Joea Bidena a jeho fanatických levicových vymahačů bylo možné uvažovat o zatčení a uvěznění jejich hlavního politického protivníka. Tento případ je třeba soudci Merchanovi vyjmout z hlavy, protože je naprosto konfliktní. Soudce Merchan je naprosto konfliktní. Jako pravděpodobně žádný soudce předtím nebyl konfliktní. Tady je další, manhattanský státní zástupce Alvin Bragg. Jeho stíhání bývalého prezidenta Donalda Trumpa porušuje federální i státní ústavu. Tohle je státní zástupce, který si vymýšlí, jak se mu to hodí. Řádný proces - to se netoleruje. Takže to jsou výroky. Tohle prohlášení učinil Andrew McCarthy. Vysoce respektovaný. Soudce připouští široký rozsah informací, které s případem nemají vůbec nic společného. To je Rebecca Rose Woodlandová z Fox News.
Dnes je tu Rick Scott, senátor Rick Scott. Jsou tu i další politici. Máme tu lidi, mnoho lidí, kteří nás podporují.
Vnější část této budovy je uzavřená jako Fort Knox. Nikdo ji nikdy neviděl. Máme tady dole tolik policistů, těch nejlepších z New Yorku, a jsou to ti nejlepší z New Yorku. Prostě se jim řekne, co mají dělat. Ale nemají je na Kolumbijské univerzitě, nemají je na Newyorské univerzitě ani na jiných místech. Tady dole je to jako v ozbrojeném táboře.
A vy se nemáte čeho bát. Věřte mi, že váš problém pochází od levice. Není zprava. Velký problém je zleva. Je zevnitř, zevnitř naší země. To je podle mého názoru větší nebezpečí než Čína nebo Rusko. Máte ho zvenčí a máte ho zevnitř. Zevnitř je větší nebezpečí pro naši zemi, a to zleva, ne zprava. Ale je tu Rick Scott a ten řekl: Nemůžete jít po politických perzekucích. Tohle je ostuda. Tohle by se v naší zemi nemělo dít. Senátor Ted Cruz vydal velmi silné prohlášení o útocích na Donalda Trumpa a amerického voliče. Je to útok na oba. Je to čistě a jednoduše zasahování do voleb. Neexistuje žádný případ. Takže takhle to je. Ale sedíme tady po dvou a půl týdnech a myslím, že dnes uvidíte některé velmi objevné věci.
Chci poděkovat svým právníkům. Odvedli velmi dobrou práci a raději bych jim poděkoval až po skončení, než teď, protože nechceme, aby se nechali unést. Žádný případ neexistuje. Nemělo to být vůbec zahájeno. Alvin Bragg ho nechtěl podat. Cy Vance ji nechtěl předložit, a také ji nepředložil. Odešel, nepřinesl ji. Všichni se na to podívali. Jižní okres ji nepřinesl. Federální volby ji nepřinesly. Je to také federální případ, ne státní, což oni nesmějí, ale to jsou drobné detaily. Chci vám jen poděkovat, že jste tady, a uvidíme se později odpoledne. Děkuji vám mnohokrát. Co si myslíte o příběhu Danielse, který přichází? Jak se o svědectví starají peníze?
Politizujete tento soudní proces? Dobře. To je bývalý prezident Trump. Těsně před soudem se obvykle vyjadřuje. Pronesl dva základní komentáře. Za prvé, začal zprávou dne z Bidenova včerejšího oznámení během rozhovoru pro CNN, že v podstatě Izrael může být sám, pokud jde o potřebu zbraní. Tady prezident Trump se vyjádřil v tom smyslu, že pokud jste v Americe Žid a volili jste Bidena, musíte být zklamaní. Vlastně řekl: Měli byste se za sebe stydět. Ale myslím, že tím chtěl říct, že Biden je, že Biden opouští Izrael v době, kdy to potřebuje.

Video (Fox News) v originálu

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***


51 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Opsáno u Hampla

Několik svých denních glos věnoval Petr Hampl atentátu na Roberta Fica a veřejným reakcím politiků a médií. Rozhodl jsem se část z nich opsat. Zdroj: https://www.petrhampl.com/aktuality/ »Vraždit poli

Andrej Martyanov: LOL:))

https://kispep.wordpress.com/2024/05/20/andrej-martyanov-lol-2/

Povstanie v Novej Kaledónii je pre Paríž smrteľné

Francúzsko dnes zaviedlo stanné právo v Novej Kaledónii, kde už šiesty deň pokračujú masové protesty miestneho obyvateľstva. Všetky demonštrácie a protesty sú zakázané, sociálne siete sú zablokované.

bottom of page