top of page

Muž si přeje, aby byl poblíž radikální progresivní novinář, který by mu řekl, zda je tento příspěvek dezinformací

25. března 2024 · BabylonBee.com ❗❗❗ Falešné zprávy, kterým můžete věřit.

ST PAUL, MO – Místní muž se cítí frustrovaný, protože narazil na zajímavý příspěvek na internetu a poblíž nejsou žádní radikální progresivní novináři, kteří by mu řekli, zda je tento příspěvek dezinformací či nikoli.

"Tento internetový příspěvek je zajímavý, ale bohužel v okolí nejsou žádné militantní lesbické feministické komunistické členky důvěryhodných médií, které by ověřily jeho přesnost! Co budu kdy dělat?" naříkal muž a rozhodil rukama. "Jsem ztracený v moři internetových lží bez možnosti rozeznat skutečnost od fikce! Běda!"

Muž vyšel ven, aby hledal ženu projíždějící kolem v Subaru nebo čerstvého absolventa vysoké školy s modrými vlasy nebo kohokoli jiného, ​​kdo by mu byl schopen pomoci v jeho situaci. Bohužel se mu nepodařilo nikoho najít a musel jít zbytek dne, aniž by věděl, zda příspěvek, který viděl, byl pravdivý nebo nepravdivý.

Odborníci tvrdí, že toto je rostoucí problém pro uživatele internetu. „Zjistili jsme, že nejméně 80 % lidí chodí online bez marxistů, queer aktivistů nebo herních novinářů, kteří by je vedli svou moudrostí a udrželi je na cestě pravdy,“ řekl novinářům expert na dezinformace a queer marxistický herní novinář Thad Dorgins. . "Pokud se tento problém nevyřeší, můžeme ztratit naši demokracii."

V době publikování se frustrovaný muž rozhodl úplně opustit internet a naladit se na ABC News, aby mu důvěryhodné zdroje mohly říct, co si má myslet.

74 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Z teletextu ČT-09 (17. 5. 2024)

Agent PePa107 aktivoval dalšího vládního dezinformátora. Prezident jmenoval Ženíška ministrem Prezident Petr Pavel ve čtvrtek na Pražském hradě jmenoval členem vlády poslance Marka Ženíška (TOP 09). U

bottom of page