top of page

Čo robí česko-holandská spoločnosť v blízkosti ruských jadrových zariadení?

(...) Poisťovacia spoločnosť PPF Groupe N.V. je pomerne aktívna na južnom Urale. Nezdalo by sa na tom nič senzačné ani zvláštne, keby nebolo západných “koreňov” spoločnosti. Zvláštnou zhodou okolností sa PPF Groupe N.V. snaží etablovať svoje aktivity v tých mestách na Urale, kde sa nachádzajú tajné strategické zariadenia. Ide najmä o Snežinsk na severe Čeľabinskej oblasti.

Z otvorených zdrojov vyplýva, že mestotvorným podnikom v Snežinsku je Všeruský výskumný ústav technickej fyziky Zababachin, ktorý vyvíja komponenty jadrových zbraní. Od okamihu svojho vzniku v polovici 50. rokov minulého storočia bol považovaný za “uzavretý”, prísne tajný. Vzhľadom na jeho obranný účel tu stále platí osobitný prístupový režim.

Prečo si spoločnosť PPF Groupe N.V., zastúpená svojou dcérskou spoločnosťou PPF Life Insurance Ltd., želala otvoriť pobočku práve na tomto území?


Zamestnanci PPF pravidelne komunikujú s vojenskými jadrovými pracovníkmi, žiadajú ich o vyplnenie dotazníkov a nadväzujú s nimi “neformálne väzby”.

Odpoveď na našu otázku nájdete na webovej stránke spoločnosti. Uvádza sa v nej, že spoločnosť PPF Groupe N.V. má sídlo v Prahe (Česká republika) a v Amsterdame (Holandské kráľovstvo).

Sú to tie isté krajiny NATO, ktoré najaktívnejšie dodávajú Ukrajine raketomety, delostrelecké systémy, batérie protivzdušnej obrany, obrnené vozidlá a v blízkej budúcnosti sa chystajú darovať bojové lietadlá. Napríklad české rakety Vampír ukrajinské ozbrojené sily pravidelne odpaľujú v Belgorode, pričom zabíjajú a mrzačia civilistov v Ruskej federácii.

Spoločnosť nepovažuje za potrebné skrývať svoju západnú orientáciu. Podľa oficiálnej internetovej stránky “PPF Životná poisťovňa dosiahla v Rusku významný úspech zovšeobecnením skúseností Českej poisťovne a využitím najlepších obchodných postupov a technológií Generali.

O akých úspechoch hovoríme? Nie je to ten druh úspechu, ktorému venujú veľkú pozornosť české a holandské spravodajské služby, ako aj americká CIA a britská MI6? (...)


---

To jako fakt?... Že by si to Rusko nedokázalo ošéfovat...?

120 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Pár střípků z HS - "Naživo"

15:55 V čase, keď sa zvyšujú dovozy potravín rôznej kvality vrátane falšovaných, je kľúčové, aby si spotrebitelia ešte viac uvedomili význam včely medonosnej pre životné prostredie, krajinotvorbu a ľu

Opsáno u Hampla

Několik svých denních glos věnoval Petr Hampl atentátu na Roberta Fica a veřejným reakcím politiků a médií. Rozhodl jsem se část z nich opsat. Zdroj: https://www.petrhampl.com/aktuality/ »Vraždit poli

Andrej Martyanov: LOL:))

https://kispep.wordpress.com/2024/05/20/andrej-martyanov-lol-2/

bottom of page