top of page

"Dycky bez censury" ale jen někdy

Máme Listinu základních práv a svobod. Je psána jednoduchým jazykem: To a to je občane tvoje právo, do kterého se nikdo nesmí srát, protože:

Pro všechna základní práva a svobody platí, že jsou nezadatelná, nezcizitelná, nepromlčitelná a nezrušitelná, a že jsou pod ochranou soudní. 

Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu. Censura je nepřípustná.Tolik Článek 17 odstavce 2 a 3 Listiny.

Seznam zabanováním mého diskusního příspěvku Listinu porušil. Je jedno jestli censuruje automat nebo člověk. Soudní ochranu mohu těžko hledat. Můj příspěvek vlastně nikdo neviděl a neutrpěl jsem žádnou finanční ztrátu. Nikdo mi totiž neposílá eura, dolary ani rubly.

Zde je původní text příspěvku doplněný vysvětlujícími poznámkami v závorce:


Zamlčení informací je lež. (to je obecná pravda, mohl jsem dodat, že lhaní umožňuje) Na Ukrajině v roce 2014 proběhl převrat. (Majdan osobně podpořil i Schwarzenberg) Výsledkem, bylo potlačování ruštiny, kterou mluvilo 14% ukrajinské populace. Došlo k útokům na Donbas a Luhansk (ruská menšina se cítila ohrožena) Našim politikům vypadla z paměti dohoda Minsk II. Údajně měla odsunout těžké zbraně a vytvořit podmínky pro jednání o opravdové autonomii Luhansku a Doněsku v rámci Ukrajiny. Merkelová s Hollandem o osm let později přiznali, že šlo o podvod. (nejsem si vědom jakéhokoli odsouzení tohoto podvodu našimi představiteli) Na Ukrajině v podstatě probíhala válka.(tu měl Minsk II v roce 2015 ukončit) Anexe Krymu má protějšek v izraelské anexi syrských Golanských výšin. Tu jako "fait accompli" potvrdil prezident Trump. (obé se stalo z "bezpečnostích důvodů" s tím rozdílem že na Golanách neproběhlo referendum) Na Ukrajině jde o uskutečňování geopolitického záměru USA "vést" svět. Jeho součástí je oslabování Ruska. Sem spadá narušení ekonomických vztahů mezi Německem a Ruskem a likvidace NS-2. O tom přednášel v našich mediích necitovaný George Friedman, zakladatel organizace, Stratfor, která je považována za civilní kancelář CIA. (jde o respektovaný americký zdroj, vše co Friedman v roce 2015 předpověděl se stalo, politiku USA potvrdil Biden v inaugurační řeči, když řekl, že "USA chtějí vést svět silou příkladu a nebo příkladnou silou", navíc na TK s německým kancléřem slíbil, že dokáží NS-2 ukončit) Na ukrajinských a tím méně ruských životech vůbec nezáleží. (při uskutečňování velkých plánů nezáleží na žádných životech, to potvrdila Albrightová výrokem o smrti iráckých dětí v důsledku sankcí, prý stála za odstranění Husseina) EU se přidala, patrně s vyhlídkou na přístup k ruským surovinám po vítězství nad Ruskem. Na řadě bude i Čína, která podle USA narušuje rovnováhu, protože vyrábí příliš mnoho a levněji než Západ. (to je obsah nedávné americké výzvy k Číně) Nejspíš přijdou sankce, cla a možná dojde i na bomby. Prohlášení Putina, že nedává smysl, aby Rusko útočilo na Západ je v souladu s Friedmanovým závěrem, že vojenské obsazení cizích zemí je v současném světě nemožné. Ty lze dostat pod kontrolu jen použitím britských koloniálních technik, tedy rozvracením zevnitř (zde je patrně pravý důvod censurního zásahu, dovolil jsem si naznačit, že Putin má pravdu).

84 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

BABIŠŮV TAJNÝ MIGRAČNÍ MANDÁT

sepsal @RobertKotzian @Vit_Rakusan čelí oprávněné kritice, že spolu s podstatnou částí migračního paktu v červnu schválil také povinné migrační kvóty. Pokud jej za toto kritizuje bývalý premiér @Andre

bottom of page