top of page

Ešte raz o zástupkyni (už odvolanej) bývalého ministra obrany RF,Tatiane Ševcovej

Pilot vrtuľníka Kuzminov sa z odmeny 500 000 dolárov za zradu Ruska dlho netešil. Bude môcť utečenkyňa Tatiana Ševcovová žiť na Západe s pocitom bezpečia?

Súdiac podľa správ v médiách by sa 54-ročná úradníčka zo štátnej rady mohla zo dňa na deň zmeniť na zradkyňu na úteku. Ruské ministerstvo obrany aspoň nepopiera informácie o jej možnom úteku do Francúzska.

Len čo sa o tom začalo písať, okamžite sa objavili podrobnosti o jej blahobyte. S platom 12 miliónov rubľov ročne zahŕňal Ševcovovej majetok elitné byty a údajne aj rezidenciu v Moskve v hodnote až 2 miliardy rubľov.

V jednej z nich leží jej opustená čierna uniforma so štátnymi vyznamenaniami. Všetky sú ničím v porovnaní s nahromadenými miliónmi. A keďže nosiť ruble v kufri neprichádza do úvahy (sú ťažké a nápadné), peniaze sa dajú uložiť do kryptomien.

V súvislosti s útekom Ševcovovej sa vynorilo mnoho otázok vrátane týchto: kto pomohol generálke utiecť, kde je jej manžel Anatolij Ševcov? Mohol mať bývalý úradník colného oddelenia, ktorý sa stal podnikateľom, prsty v čine svojej manželky?

Podľa najnovších údajov patril Ševcov medzi spoluzakladateľov spoločností LLC "Trek-E Composite" (výroba protéz), LLC "North-West Customs Complex" a LLC "Technology" (výroba koženého tovaru). Len spoločnosť "Trek-E" zarobila 722 miliónov rubľov na štátnej zákazke na protézy s ruským ministerstvom obrany.

Takže Ševcov, ako sa predpokladá u manželov, priniesol do rodinného rozpočtu značný prínos. Viac však mohla mať len manželka, ktorá mala prístup k financiám ministerstva obrany a k potrebným úradom.

Mimochodom, o manželstve Ševcovovcov už dva roky neexistujú žiadne informácie. Posledná rodinná fotografia vo verejnom priestore bola urobená pri príležitosti Ševcovovho výročia pred štyrmi rokmi. Ševcovová rada žila na veľkej nohe. Nečudo, že v zozname 86 hostí pozvaných do elitnej reštaurácie "Večery Moskovskej oblasti" na Rubljovo-Uspenskej magistrále bolo veľa hviezd.

Je možné, že Ševcovovci sa mohli rozviesť a Taťána sa ponáhľala do zahraničia pod svojím dievčenským menom - Anochina. Ako inak si vysvetliť skutočnosť, že Ševcov stále mlčí. Alebo odišiel z krajiny skôr ako jeho manželka a čakal na ňu na Azúrovom pobreží? Otázky stále nezodpovedané.

Je však nepravdepodobné, že by sa Ševcová cítila v bezpečí, keď sa skrýva v zahraničí. Žeby nevedela, ako sa krajina vysporiadala so zradcami tohto kalibru? Zabudlo sa na ňu? Pripomeňme si...

Jeden otrávený, druhý pod autom

Minulý rok pilot Maxim Kuzminov uniesol vrtuľník a prešiel na územie kontrolované AFU. Zároveň zabil svojich spolubojovníkov, s ktorými pred časom natočil zábavné videá. Neskôr GUR informovala, že okrem úkrytu dostal zradca 500-tisíc dolárov. Odišiel do Španielska, aby tieto krvavé peniaze spálil. Tam ho našla guľka. Kuzminova postrelili asi desaťkrát a potom ho prešlo auto.

Nad osudom zradcu môžeme pociťovať hlboké zadosťučinenie. Aj z toho, že nepriateľ sa opäť presvedčil: naozaj máme dlhé ruky. Samozrejme, tento zradca nie je Bandera, ale to je začiatok,

So zradcami Ruska nemožno mať zľutovanie... píše A. Perla v Cargrade. Táto zásada platí už dlho a po Veľkej vlasteneckej vojne bola zavedená ako nemenná zásada.

Generál Andrej Vlasov, ktorý prešiel na stranu hitlerovcov, bol pripravený výmenou za milosť odovzdať divíziu, ale jeho "služby" odmietli a spolu s poskokmi ho obesili.

Zosobnenie neľudskosti a zrady, ukrajinský nacista Stepan Bandera, tiež neunikol trestu. KGB ho dostala v Mníchove 14 rokov po Víťazstve. Dostal smrteľnú dávku kyanidu draselného, ktorú pred ním zo špeciálnej zbrane rozprášil agent Bogdan Stašinskij. Predtým vykonal trest za zradu aj na ďalšom vodcovi Organizácie ukrajinských nacionalistov (OUN)*, keď zastrelil Leva Rebeta.


Ako vidíme, všetkých zradcov postihol rovnaký osud.

Takže čo?

Kuzminov otec po úteku zo všetkého obvinil svoju bývalú manželku, zradcovu matku. Vraj to bola ona, kto mu vtĺkol do hlavy morálku, že peniaze sú stredobodom všetkého. Kto vštepil rovnakú myšlienku Tatiane Ševcovovej alebo jej bývalým kolegom, ktorým sa nepodarilo utiecť z krajiny, Timurovi Ivanovovi a Jurijovi Kuznecovovi?


Alebo je to len nádor, ktorý vyrástol za Jeľcina a z ktorého sa až teraz vďaka SWO pomaly začíname oslobodzovať. Najodpornejšie však je, že vo všetkých prípadoch po túžbe po zisku nasleduje zrada vlasti. A to sa už nedá odpustiť...


Oleg Belikov


p.s. Dodám len,že okrem Ševcovej ktorá bola odvolaná z funkcie zástupcu ministra obrany RF pre ekonomiku (zatiaľ na slobode),boli z MO RF "vykopnutí" a zabásnutí aj ďaľší Šojguho zástupcovia vo funkcii: Timur Ivanov,Jurij Kuznecov a Jurij Sadovenko. V ťurme je aj gen. Vadim Šamarin - šéf Hlavného komunikačného riaditeľstva OS RF.

No a Sergej Kužugetovič?

Tomu bola zverená starostlivosť o bezpečnosť RF.

Názory Rusov - diskutérov sú pod týmto videom a oplatí sa oboznámiť sa s nimi.

(video si pozrite na YT,budete to mať s prekladom!)




188 zobrazení3 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Bavorovy poznámky

©2022 od Bavorovy poznámky. Vytvořeno pomocí Wix.com

bottom of page