top of page

Šach mat: Vůdci demokratů napsali na Bidenův teleprompter: "Tímto rezignuji na prezidentský úřad, žádný krok zpět

Jul 2, 2024 · BabylonBee.com❗❗❗ Falešné zprávy, kterým můžete věřit.

WASHINGTON, D.C. - Důmyslnou politickou fintou přiměli nedávno vyšší představitelé demokratů Bidena k rezignaci na prezidentský úřad tím, že na jeho teleprompteru vyvěsili nápis "Tímto rezignuji na prezidentský úřad, žádný zpětný krok".

Zdroje uvádějí, že vedoucí představitelé demokratické strany brilantně přelstili aspirace Dr. Jill Bidenové na další čtyři roky u moci tím, že Bidena jednoduše obelstili a přiměli ho, aby tato kouzelná slova pronesl během projevu o nedávné vlně veder.

"Musíme si jen uvědomit, kdo jsme jako Američané," četl Biden klidně těsně předtím, než se chytil do lstivé pasti. "Také já, Joseph Biden, v plném vlastnictví všech svých duševních schopností, tímto rezignuji na funkci prezidenta Spojených států, teď a navždy, žádné zpětné kroky ani držení palců, skautská čest, malíčkový slib, konec."

"OPAKUJTE ŘÁDEK... ODSTUPUJI," vykřikl Biden vstřícně, zatímco si rozjařená Kamala Harrisová vyměňovala plácnutí s Michelle Obamovou, Nancy Pelosiovou a Chuckem Schumerem. Podle očitých svědků se doktorka Jill Bidenová pokusila vběhnout na pódium, aby manželův výrok objasnila, ale zabránili jí v tom tři zaměstnanci demokratů.

"Skvělá práce, Joe, prostě fenomenální!" hlesla Kamala, když odváděla rozzářeného Bidena z pódia. "Pojďme ti teď dát zmrzlinu. Hodný chlapec!" Dvojici pronásledoval srdceryvný pláč doktorky Jill Bidenové, kterou odváděli do neoznačeného černého SUV.

V době zveřejnění Bílý dům odmítl Bidenovu zjevnou rezignaci jako "deepfake".

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Bavorovy poznámky

©2022 od Bavorovy poznámky. Vytvořeno pomocí Wix.com

bottom of page