top of page

Biden dobrovolně odstoupil z prezidentského závodu několik dní poté, co byl násilně vyřazen z prezidentského závodu

Jul 25, 2024 · BabylonBee.com ❗❗❗ Falešné zprávy, kterým můžete věřit.

USA - Majestátním a nesobeckým činem, který si budou pamatovat celé generace, prezident Biden dobrovolně odstoupil z prezidentského klání, a to pouhých několik dní poté, co byl z prezidentského klání násilně vyřazen.

"Je to obdivuhodný akt oběti. Je jako George Washington," řekla moderátorka pořadu Morning Joe Mika Brzezinski a utřela si slzy z očí. "Je jasné, že tento krok byl z Bidenovy strany zcela dobrovolný a v žádném případě nebyl způsoben pučem, který by ho donutil odejít proti jeho vůli. Biden se zapíše do historie nejen jako nejoblíbenější prezident, ale i jako největší muž, který kdy žil."

Brzezinská a její manžel Joe Scarborough se poté drželi v náručí a zbývajících 30 minut pořadu plakali.

Biden včera večer promluvil k národu v živě vysílaném či snad předtočeném projevu, v němž zcela dobrovolně předal pochodeň mladší generaci. "Je na čase předat malarkey nové pochodni, ehm, chci říct, generaci nové, no, ehm, každopádně..." řekl ve svém posledním projevu jako demokratický kandidát na prezidenta. "Stále si ponechám své povinnosti státního senátora a ehm..."

Prezident pak Kamalu podpořil sám od sebe bez jakéhokoli vnějšího nátlaku.

V době zveřejnění zdroje potvrdily, že během projevu slyšely z nedaleké skříně na košťata křičet hlas, který zněl podivně podobně jako hlas Jill Bidenové.

71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page