top of page

Demokraté pokračují v dlouholeté tradici velkých setkání pouze pro bílé

Jul 30, 2024 · BabylonBee.com❗❗❗ Falešné zprávy, kterým můžete věřit.

USA - Demokraté tento týden pokračovali ve své dlouholeté tradici pořádání setkání pouze pro bělochy a uspořádali novou kampaň "White Dudes for Harris". Výzva Zoom, na níž se podíleli významní politici a celebrity, podpořila hrdé dědictví Demokratické strany, která shromažďuje velkou skupinu bílých mužů, aby společně hovořili o černoších, stejně jako to strana po desetiletí dělala s Ku Klux Klanem a dalšími setkáními pouze pro bílé. "Jsme demokraté. To je to, co děláme," řekl rozzlobený běloch David Hogg. "Byli bychom nedbalí, kdybychom se nesnažili pokračovat v letité tradici Demokratické strany pořádat setkání, která byla určena pouze pro bílé muže. Je to doslova základ, na kterém byla tato strana postavena, takže je naší povinností jako moderních demokratů udržovat hodnoty, které si s námi všichni spojují - virulentní rozdělení, které všechny rozděluje na různé bojující skupiny. Milujeme to."

Další účastníci výzvy "White Dudes for Harris" se připojili k Hoggovým názorům. "Co bychom to byli za demokraty, kdybychom neměli schůze jen pro bílé chlapy?" zeptal se herec Mark Hamill. "Rozdělování země na různé skupiny podle barvy pleti je charakteristickým znakem Demokratické strany od jejího vzniku. Jsme hrdí na to, že můžeme pokračovat v tradici ostatních skupin demokratů, kteří se scházejí pouze pro bílé."


V době zveřejnění skupina "Bílí frajeři pro Harrisovou" oznámila, že plánuje vydat svým členům nové uniformy se snadno identifikovatelnými bílými hábity, maskami a špičatými klobouky.

42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page