top of page

Hraniční zmocněnec zodpovědný za 11 milionů nelegálních přistěhovalců požaduje povýšení

Jul 24, 2024 · BabylonBee.com❗❗❗ Falešné zprávy, kterým můžete věřit.

WASHINGTON, D.C. - Voliči v celé zemi se v listopadu tohoto roku museli vážně rozhodnout, protože hraniční zmocněnec, který je zodpovědný za vstup 11 milionů nelegálních přistěhovalců do země, požadoval povýšení.

Poté, co viceprezidentka Kamala Harrisová řídila rekordní počet migrantů bez dokladů, kteří zaplavili jižní hranici USA, uvedla tento úspěch jako hlavní důvod, proč by ji Američané měli pověřit vedením celé země.

"Myslím, že můj životopis mluví sám za sebe," řekla Harrisová novinářům. "Udělala jsem na hranicích věci, ke kterým se nikdo v historii nepřiblížil. Obrovské hordy migrantů. Prudký nárůst obchodování s lidmi. Bezprecedentní byznys pro drogové kartely. Vraždy. Znásilnění. Za dobu mého působení ve funkci hraničního cara jsme toho dokázali hodně a já mohu totéž udělat pro celý náš národ. Myslím, že si to povýšení zasloužím, Ameriko! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!"

Když byli voliči požádáni o komentář k požadavku Harrisové na povýšení, nebyli si jisti. "Předkládá zajímavý případ," řekl znepokojený občan David Cathcart. "Ne nijak zvlášť přesvědčivý, ale přesto zajímavý. Je sice nepopiratelná pravda, že na hranicích udělala několik historických věcí, ale nejsem si jistý, jestli je to přesně to, oč nám jde. Promluvíme si o tom a pak se k tobě vrátíme, Kamalo."


V době zveřejnění Harrisová dále vysvětlovala, že pokud její práce hraničního cara nestačí k tomu, aby si povýšení zasloužila, možná by stačilo její vedení snahy zabránit válce na Ukrajině.

63 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page