top of page

"Živý Nostradamus" děsí lidstvo nevyhnutelnou třetí světovou válkou

"Živý Nostradamus" varuje: "To nejhorší teprve přijde" - svět balancuje na pokraji války, kterou může vyvolat "malý incident". Brazilský věštec děsí lidstvo nevyhnutelnou třetí světovou válkou, píše Daily Mail Online.

Šestatřicetiletý Atos Salome, kvalifikovaný parapsycholog z Brazílie, je často označován za jasnovidce kvůli přesnosti svých vizí a předpovědí, které zahrnují pandemii koronaviru, koupi Twitteru Elonem Muskem a dokonce i smrt královny Alžběty II.

Nyní varuje, že "malý incident" může spustit sérii děsivých událostí.

  • "To nejhorší teprve přijde, velcí vůdci oddaní okultismu se snaží dosáhnout chirurgické přesnosti a vybrat si přesný okamžik pro útoky a velké události.

Jejich strategie jsou pečlivě propočítány na základě třináctiměsíčního lunárního kalendáře a zajišťují, že každý tah je proveden v dokonalém okamžiku pro dosažení maximálního účinku," říká.

Je přesvědčen, že velkou roli v nové válce bude hrát technologie elektromagnetického pulsu, EMP, zbraň, která interaguje s magnetickým polem Země a dokáže vyřadit z provozu všechna elektronická zařízení.


*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

86 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Bavorovy poznámky

©2022 od Bavorovy poznámky. Vytvořeno pomocí Wix.com

bottom of page