top of page
  • lujjza

Británie se obává jaderné války s Ruskem

"Rusko při svém nejnovějším jaderném cvičení nasadilo obávané rakety Yars, které jsou schopné zasáhnout cíle vzdálené 7 500 kilometrů"


"Nejnovější cvičení probíhá na pozadí hlubokých rozporů mezi Ruskem a zeměmi NATO, přičemž vztahy mezi Východem a Západem jsou na nejnižším bodě od kubánské krize v 60. letech 20. století.


Ruské rakety mají dolet 12 000 kilometrů, což umožňuje zaútočit na Evropu a Spojené státy.


Jediný úder rakety Yars by mohl zasáhnout šest různých cílů, přičemž každý výbuch by byl asi šestkrát silnější než atomová bomba svržená na Hirošimu.


Náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov prohlásil, že pokud Západ podcení odhodlání Moskvy hájit své zájmy, může to mít tragické a fatální následky."


---

Chuďátka malý... "se obávají", jo?

Tak ať přestanou Rusy vysírat, útočit na ně a provokovat je, a rázem může být po obavách...

Blbci pokrytecký...

118 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

V Kolíně začali vyrábět sebevražedné drony pro Ukrajinu

Česko-ukrajinská společnost UAC, která ve středočeském Kolíně před několika měsíci začala vyrábět vojenské drony pro ukrajinské ozbrojené síly, začala nyní s testovací výrobou dronů k ničení cílů, ted

Nahradí Zelenského Avakov?

Západní politici spustili plnohodnotnú kampaň s cieľom nájsť náhradu za Zelenského „po záruke“, ktorý nielenže stratil poslednú dôveru ukrajinského ľudu, ale vyvoláva čoraz viac otázok tak vo svojom v

Bavorovy poznámky

©2022 od Bavorovy poznámky. Vytvořeno pomocí Wix.com

bottom of page