top of page

Demokraté zvažují nahrazení Kamaly Harrisové důslednějším Joem Bidenem

Aug 30, 2024 · BabylonBee.com ❗❗❗ Falešné zprávy, kterým můžete věřit.

WASHINGTON, D.C. - Po kritizovaném rozhovoru viceprezidentky pro CNN se objevily zprávy, že demokraté uvažují o nahrazení Kamaly Harrisové důslednějším Joem Bidenem.


Společný rozhovor Harrisové a jejího protikandidáta Tima Walze se setkal se špatnými ohlasy, přičemž vrcholní představitelé demokratů uváděli jako důvod, proč by se strana měla obrátit na jasnost a ucelenost Joea Bidena, neschopnost Harrisové poskytnout přesvědčivé odpovědi nebo komunikovat jako člověk.

„Možná nastal čas zvážit mentálně zdatnějšího kandidáta,“ řekl jeden z vysoce postavených demokratů, který si přál zůstat v anonymitě. „Dali jsme Kamale starou dobrou univerzitní šanci, ale ona prostě nevykazuje stejnou mentální kapacitu a jasné komunikační schopnosti jako Joe Biden. Potřebujeme kandidáta, který dokáže lépe mluvit a občas odpovědět na jednoduché otázky. Je zřejmé, že Biden tomu odpovídá lépe než Kamala.“

Voliči, kteří byli dotázáni po rozhovoru s Harrisovou, souhlasili. „Prezident by měl být schopen mluvit jasně, jako, slovy, která dávají smysl a logicky navazují na předchozí slova, aby tvořila řetězec slov a sdělovala skutečnou myšlenku,“ řekl znepokojený občan Dean Stark. „Demokratická strana nemůže jít do tak klíčových voleb s kandidátem, který neumí ani to. Člověk, kterého máme nyní v prezidentské volbě, má problém dokončit větu, aniž by si vymýšlel slova a chrlil bláboly. Proto potřebujeme Joea Bidena.“


V době zveřejnění zasvěcenci prozradili, že vedení strany již oslovilo Bidenův tábor, aby zjistilo jeho zájem o kandidaturu na úřad, který již zastává, ačkoli Biden se údajně obával, že by ho prezidentská funkce mohla připravit o práci na plný úvazek, kterou vykonává na dovolené na pláži.

60 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page