top of page

Průzkum: 28 % demokratů tvrdí, že by Americe bylo lépe, kdyby byl Donald Trump zavražděn, a to není vše

Cardinal Pritchard Sep 18, 2024 · NottheBee.com

Pokud znáte alespoň trochu liberály, tento průzkum vás nepřekvapí.


28 % demokratů říká, že Amerika by na tom byla lépe, kdyby byl @RealDonaldTrump zavražděn. Dalších 24 % si není jisto. Méně než polovina (48 %) demokratů se nedokázala přimět k tomu, aby řekla, že by Americe nebylo lépe, kdyby byl zavražděn kandidát protistrany. 51 % demokratů je navíc proti zvýšení bezpečnostních opatření bývalého prezidenta Trumpa. https://napolitaninstitute.org/2024/09/18/17-say-america-would-be-better-off-if-trump-had-been-killed/.28


28 % demokratů si myslí, že by nám bylo lépe, kdyby byl Trump zastřelen.

A těch 28 % liberálů, kteří si myslí, že by nám bylo lépe se zesnulým Trumpem, zde ani není tím nejdůležitějším číslem.


  • Méně než polovina (48 %) demokratů by se dokázala přimět k tomu, aby řekla, že by Americe nebylo lépe, kdyby byl zavražděn kandidát protistrany na prezidenta.


Dalších 24 % demokratů si nebylo „jistých“, zda by Americe bylo lépe s mrtvým Trumpem. Předpokládám, že tito lidé jen drželi jazyk za zuby.


Napříč politickým spektrem plných 17 % Američanů odpovědělo, že ano, Americe by dnes bylo lépe, kdyby byl Trump zabit.


Zde je několik dalších zajímavostí z průzkumu:


  • Navzdory dvěma pokusům o atentát během dvou měsíců jen o málo více než polovina demokratů (51 %) nevidí potřebu zvýšit Trumpovu ochranku. Mezi všemi voliči si 62 % myslí, že by se měla zvýšit Trumpova ochranka, a 32 % s tím nesouhlasí.


Kdo by potřeboval větší ochranku po dvou pokusech o atentát? To jsou šílené řeči! Naše vláda má důležitější věci, za které by měla utrácet peníze, například za transgenderové operace pro děti v Zimbabwe!


Čtyřicet devět procent (49 %) demokratů si myslí, že je alespoň trochu pravděpodobné, že se na pokusu o atentát podílel sám Trump nebo Trumpova kampaň, 21 % uvedlo, že je to velmi pravděpodobné. Padesát dva procent (52 %) republikánů si myslí, že je přinejmenším do jisté míry pravděpodobné, že do atentátu byla zapojena Demokratická strana nebo Harrisova kampaň, přičemž 28 % uvedlo, že je to velmi pravděpodobné.


Polovina demokratů si myslí, že Trump tyto pokusy o atentát zinscenoval, zatímco polovina republikánů si myslí, že se na nich podílela Demokratická strana.


Upřímně řečeno, je to úžasné. Polovina země si myslí, že tyto atentáty byly zinscenovány. Jsme jen rozděleni na dvě poloviny, pokud jde o to, kdo je pachatelem.

To je ale doba, ve které žijeme.

65 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Svět ruskýma očima 787

Podle  Vladimira Putina je jedním ze základních úkolů kazaňského summitu BRICS přijetí nového statusu partnerských zemí Bělorusko...

K postoji ÚSTR k učebnici dějepisu

ÚSTR projevil nelibost nad tím, že autoři jakési učebnice mátli její možné uživatele dezinformací o některých positivech minulého režimu....

1 opmerking

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
oh
před dnem

Oni se Demokrati i Republikáni v budoucnosti určitě bez problémů shodnou. Stačí, aby si někdo vzpomněl, že oba atentáty musel zorganizovat Putin. 😉

Like
bottom of page