top of page
  • oh

Z teletextu ČT-09 (31. 8. 2024)

Agent PePa107 a těšínská jablíčka..

Pavel: Čas může hrát pro Ukrajinu

Stále je prostor pro větší efektivitu pomoci Ukrajině, posílení protiruských sankcí a oslabení možností ruského průmyslu podporovat válku. Při zahájení 19. ročníku bezpečnostní konference Globsec v Praze to řekl prezident Petr Pavel. Vyzval k další podpoře Ruskem napadené země, je to v zájmu všech.

Čas může hrát ve prospěch Ukrajiny i jejích podporovatelů, pokud se sjednotí a poučí z předchozích 2,5 roku, míní Pavel. Rusko se stále domnívá, že nemá důvod měnit svůj přístup. K dosažení míru je nutné zajistit dostatečnou a předvídatelnou podporu Ukrajiny, řekl.

K dosažení míru je nutné vést válku na Ukrajině.. dokud nedojdou Ukrajinci a pak nasadit další „postradatelné“ populace.. vykládal na konferenci globálních sekuriťáků agent PePa107.

Chce to určitě přitvrdit sankce.. No, ano zloději NATO ještě neukradli ruská aktiva v zahraničí, zatím na své válčení za mír kradou jen jejich výnosy. A také ještě nevyhlásili absolutní ekonomickou a informační blokádu Ruska. Jo a ještě nezvedli hromadné internační tábory pro všechny agresory s ruskými pasy, co ještě žijí na svobodném demagogickém Západě a jejich místní podporovatele - dezoláty.


Také Uršula von der Pfizer by ráda odstrašovala a proto by si za tím účelem ráda pořídila do své nové Error komis i errokomisaře útoku.. a samozřejmě převedla do Brusele další „nezbytné“ pravomoci.

Šéfka EK: Evropa musí mít na obranu

Evropa musí mít prostředky na vlastní obranu a odstrašení všech protivníků, řekla v Praze šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. I proto chce v nové EK jmenovat komisaře pro obranu.

Válka na Ukrajině podle ní ukázala, že mír není samozřejmost. Ti, kdo argumentují pro konec podpory Ruskem okupované země, podle ní nejsou pro mír, ale pro tzv. appeasement a podrobení Ukrajiny.

Podle šéfky EK je novou realitou, že střední Evropa není jen geograficky v srdci Evropy, ale je také politicky a strategicky zásadní pro budoucnost.

Jedna politicky a strategicky zásadní věc pro budoucnost se už bohužel stala: Uršulu von der Pfizer udělali evropští „liberálové“ předsedkyní Error Komis na další období. I přes všechny maléry a průsery, co vyrobila. Nadnárodní korporace s její dosavadní prací zjevně budou spokojené.


Agent PePa107 na pražské slezině globálních sekurtiťáků musel utrpět úraz hlavy - praštili ho panelem? Začal totiž vykládat o potřebě dialogu a respektování různých pohledů..

Pavel: Nedůvěřivým naslouchat

Prezident Pavel řekl v závěrečném panelu páteční bezpečnostní konference Globsec, že ke zmírnění polarizace společnosti je třeba, aby lídři vytvořili platformy pro dialog, v němž se budou respektovat různé pohledy.

Je podle něj potřeba naslouchat obavám lidí, kteří jsou součástí nedůvěřivé komunity, nikoli je soudit.

Základem polarizace společnosti je podle Pavla nezaujetí občanů, kdy jsou lidé zachváceni nepřátelskou rétorikou a následně se vzdají účasti na demokratických procesech - voleb a debat.

.. a zřejmě proto agent PePa107 půjčil fialové signální vládě toho nejvšehoschopnějšího ze svých militantních kádrů a elitního experta v odposlouchávání, gumovnílka Foltýna, do funkce strategického komunikátrora, vrchního kopáče ochranných příkopů, pasáka prasat a lovce zombíků..


Inovativní postupy české nezávislé justice..

Soudkyně vykázala Zítka ze soudní síně

Soudkyně vykázala aktivistu Pavla Zítka ze síně okresního soudu v Chomutově ihned poté, co ho přivedla eskorta. Uvedla, že je to na nezbytně nutnou dobu, protože Zítko podezřelý z šíření poplašné zprávy vyrušoval. Hlavní líčení zahájila v jeho nepřítomnosti.

Sprostý obžalovaný je vykázán ze soudní síně při svém vlastním procesu - tak nějak preventivně, protože podle právního názoru nezávislé soudkyně by mohl vyrušovat.


Starý „diplomatický“ errokomisař Borrel neohrožené volá do boje za svobodu a „liberální“ demokracii - někdo jiný by určitě měl jít bojovat na Ukrajinu za páně Borrelovy prebendy.

Vycvičit letos 75.000 Ukrajinců

Ministři obrany zemí EU se shodli, že letos by mělo být v EU vycvičeno 75.000 ukrajinských vojáků. Po skončení neformální schůzky v Bruselu to uvedl šéf diplomacie EU Borrell. Výcvik by podle něj měl probíhat co nejblíže Ukrajině.

Borrell zopakoval své přesvědčení, že země EU by měly odstranit omezení pro používání zbraní poskytnutých Ukrajině. Ukrajinci podle něj musí mít možnost mířit na místa, odkud je Rusové bombardují a ostřelují.


Mír: My válku nechceme. Proti slabším stačí trestná výprava (K. Čapek, 1937)

Na Záp.břehu zabiti 3 ozbrojenci Hamásu

Izraelská armáda v pátek během třetího dne operace na severu okupovaného Západního břehu Jordánu zabila 3 členy Hamásu včetně velitele buňky v Džanínu. Zabit byl podle armády v autě, ostatní dva zabil dron, když z auta prchali.

Úřad OSN pro palestinské uprchlíky UNRWA pozastavil humanitární operace na několika místech Západního břehu kvůli rozsáhlé izraelské vojenské operaci. Podle UNRWA jsou operací postiženy „desítky tisíc lidí ve čtyřech uprchlických táborech“, kde armáda ničí i civilní infrastrukturu. Armáda Izraele se omluvila za poškození vodovodu.

Sorry jako, my jsme netušili, že je to vodovod. Vypadalo to podezřele a připadalo nám to jako odpalovací stanoviště raket.


Nesnesitelná lehkost dronového zabíjení..

Izrael zabil ozbrojence u hum. konvoje

Izraelský vzdušný úder na vůz v čele humanitárního konvoje americké nevládní organizace Anera na jihu Pásma Gazy ve čtvrtek zabil čtyři ozbrojené Palestince, kteří se ke konvoji připojili.

Anera uvedla, že krátce poté, co konvoj vjel na palestinské území, před něj „předstoupili čtyři místní muži s údajnými zkušenostmi z předchozích misí a se zajišťováním bezpečnosti... a požádali o převzetí kontroly nad vozidlem v čele konvoje s tím, že cesta je nebezpečná a hrozí rabování“.

Izraelská armáda udeřila bez varování.

Vraždit drony je velmi snadné, jak zjistil již slavný mírový nobelista Obama. Stačí zmáčknout tlačítko. A jakékoli varování by samozřejmě zmařilo původní účel takového vraždění..


Zelenskyj odvolal velitele letectva

Ukrajinský prezident Zelenskyj v pátek odvolal velitele letectva Oleščuka. Ukrajina v pondělí přišla o jednu z prvních dodaných stíhaček F-16.

Nelegitimní „bývalý prezident“ odvolává velitele letectva: On mi rozbil novou hračku!!!


Raději bez komentáře..

Během oslav SNP vykraden dům veterána

Neznámí zloději během čtvrtečních oslav 80. výročí zahájení Slovenského národního povstání (SNP) v Banské Bystrici vykradli dům jednoho z posledních žijících účastníků tohoto ozbrojeného vystoupení proti nacismu Vladimíra Strmeně (96). Napsal to portál hnonline.sk.

Prezident Pellegrini krádež označil za hyenismus. „Vyzývám ty, co to udělali, aby našli způsob, jak mu vrátit tyto (ukradené) věci, protože je zvrácené, když se někdo vloupá během oslav k jednomu z hrdinů, kteří bojovali za naši svobodu. Hanba vám,“ napsal prezident na sociální síti.


113 zobrazení4 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

4 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Bavor V.
Bavor V.
Aug 31
Rated 5 out of 5 stars.

Soudkyně u Zítka postupuje přesně podle instrukcí.

Like
oh
Aug 31
Replying to

To od spoluautorky „xenofobie pro lepší lidi“ není nic neočekávaného.. Osobně si myslím, že ona i Vojtěch Šimíček by si dobře rozuměli se slavným „Zuřivým Rolandem“ Freislerem.

Edited
Like

Guest
Aug 31

K bodu prvému: dokedy vydrží chuť živiť ukronáckov? ......

Like
oh
Aug 31
Replying to

Dokud jistá malostranská ambasáda nezavelí: Dost! 😉

Like
bottom of page